fbpx
Image Alt

Osebno trenerstvo

Je najhitrejša in najučinkovitejša pot do uspeha. Naši osebni trenerji znajo prisluhniti vašim željam in potrebam ter vam z bogatim znanjem pomagati uresničiti vaš cilj. Ob svetovanju vam še sestavijo programe vadbe in prehrane, kot so: oblikovanje telesa (hujšanje, bodyshaping, bodybuilding ipd.) ter kondicijske priprave športnikov in rekreativcev. Ob tem poskrbijo tudi za ustrezno motivacijo.
Vsi osebni trenerji vam garantirajo uspešne rezultate – ne pozabite: KJER JE VOLJA JE TUDI POT DO USPEHA!

ZAKAJ SPLOH POTREBUJEM OSEBNEGA TRENERJA?

Vsak izmed nas kdaj med vadbo potrebuje pomoč, pa če smo začetniki ali pa se s fitnesom ukvarjamo že dlje časa. Kljub temu še vedno obstaja veliko ljudi, ki niso prepričani, da jim lahko fitnes trener pomaga pri doseganju ciljev. Obstaja veliko razlogov, zakaj se ljudje odločajo za vadbo s trenerjem. Nekateri si želijo individualni vadbeni načrt, tako da bodo hitreje izgubili odvečno težo ali pa da bodo hitreje oblikovali svoje telo.

ZAKAJ IZBRATI VADBO Z OSEBNIM TRENERJEM:

Vadite že več tednov ali celo mesecev, pa kljub temu še vedno niste začeli izgubljati odvečnih kilogramov in ne dosegate zadanih ciljev. V tem primeru je pomoč osebnega trenerja zelo priporočljiva. Le ta bo lahko preveril, kako ste vadili do sedaj, samo za vas (glede na zadane cilje) pripravil poseben program in vam pokazal, kako vaje izvajate pravilneje in bolj učinkovito. Hkrati vam bo pomagal pri zastavljanju realnih ciljev in vam pomagal, da boste pri vadbi bolj motivirani.
Sami boste le težko pripravili primeren program vadbe. Osebni trener vam bo lahko glede na cilje, ki ste si jih zastavili, pripravil program, ki bo zajemal tako kardio vadbo kot tudi vadbo z utežmi in vaje za vzdržljivost, hkrati pa vam bo svetoval glede števila ponovitev vsake vaje. Pomagal vam bo, da boste maksimalno izkoristili svoj čas in zlahka dosegali svoje cilje.
Če v fitnesu trenirate že dlje časa morda še niste pomislili, da bi vam pomagal osebni trener. Tudi v takšnem primeru je lahko pomoč osebnega trenerja zelo dobrodošla, saj v vašo vadbo vnese nekaj novega, hkrati pa vam pomaga, da na vadbo pogledate tudi iz druge perspektive. Z njegovo pomočjo, boste vadili na drugačen način in se naučili še kaj več o vadbi na vadbenih napravah.
Marsikdo ob vadbi hitro odneha, če posebej če je le ta pretežka ali pa je za vami dolg in naporen dan. Trener vam bo motiviral pri vadbi in vam pomagal ter vas spodbujal, da boste vadili bolje, dvigovali težje uteži ali pa naredili več ponovitev.
Čeprav je vaš cilj, da si sami sestavite svoj vadbeni program in vadite sami, je najem trenerja za prvih nekaj treningov zelo priporočljiv. Tako se boste naučili, kako se vaje izvaja pravilno in katere mišice telesa pri vsaki vadbi trenirate. Že samo nekaj vaj vas lahko veliko nauči o vašem telesu, kako le to deluje in kako trenirati na najbolj učinkovit način.
Če imate kakšne zdravstvene težave, kot je na primer artritis, bolezen srca, diabetes, ali če vas pestijo težave zaradi stare poškodbe, vam priporočamo trening z osebnim trenerjem in posvet z osebnim zdravnikom. Tako boste skupaj našli program, ki ne bo škodil vašemu zdravstvenemu stanju temveč vam celo pomagal premostiti zdravstvene težave in okrepiti telo.
Če se pripravljate na maraton ali na kakšen drug športni dogodek, vam lahko osebni trener pomaga načrtovati vadbo, ki vam bo pomagala pri pripravah.
Nekateri ne znamo pravilno izvajati vseh vadb, zaradi česar je pomoč trenerja zelo dobrodošla. Pomagal vam bo pri načrtovanju vadbe, svetovanja glede prehrane in pa pri vzdrževanju motivacije, ki je za uspešen trening zelo pomembna.