fbpx
Image Alt

Kako začeti?

Začetniki?

Brez strahu se nam lahko pridružite tudi začetniki, saj bomo skupaj z vami na vseh korakih in zmeraj na voljo, da vam pomagamo z nasveti in poskrbimo za dodatno motivacijo. Pridružite se nam. Pomagali vam bom z nasveti in dodatno motivacijo

Prvi obisk

Oglasite se na naši recepciji, kjer vam bomo z veseljem prisluhnili. Receptor vas bo popeljal po prostorih fitnesa, vam predstavil naš način dela ter pomagal pri izbiri fitnes karte, ki bo najprimernejša za vas. Predstavili vam bomo naš fitnes in način dela.

Poskusna vadba

Niste prepričani, ali je fitnes prava vadba za vas? Preden se odločite, lahko pri nas opravite poskusno vadbo za ceno 10 EUR. Če se v roku enega tedna odločite za katerokoli fitnes karto, vam znesek 10 EUR štejemo kot dobroimetje. Preverite, ali je fitnes prava vadba za vas.

Trening s trenerjem - FREE

Ob sklenitvi 6-, 12- ali 24-mesečne vezave vam pripada brezplačen trening z osebnim trenerjem, pri katerem dobite vse napotke za uspešno treniranje. Za termin se dogovorite na recepciji. Za še hitrejše doseganje rezultatov lahko pri nas kadarkoli najamete osebnega trenerja.