O Fitnes centru Betnava

V Unifitu Betnava boš v prijetnem vzdušju zagotovo dosegel/a svoje cilje. Že od 19,90 € na mesec ti nudimo neomejeno fitnes karto, brezplačne nasvete osebnih trenerjev in vadbo na najboljši fitnes opremi Matrix.
V fitnesu so poleg trenerjev na voljo tudi LCD ekrančki, kjer najdete predstavitev posameznih fitnes naprav, na katerih trenirate, in prikaz vaj, s pomočjo katerih se lahko ob vsakem trenutku prepričate, ali vaje izvajate pravilno.
Po treningu se lahko ob okusnih beljakovinskih napitkih, ki pripomorejo k regeneraciji in uspehu, ohladite v našem mini baru.

Ponudba v fitnesu Betnava

V uniFITNESU BETNAVA boš v prijetnem vzdušju zagotovo dosegel-a svoje cilje. Že od 19,90 € na mesec ti nudimo neomejeno fitnes karto, brezplačne nasvete osebnih trenerjev in vadbo na najboljši fitnes opremi Matrix.

Prvo uro vaše vadbe vam bo trener predstavil naprave in z vami izvedel trening. Pri nas imate vedno brezplačen dostop do nasvetov osebnih trenerjev, v nadaljevanju pa lahko brezplačno uporabljate naše LCD zaslone s prikazi vaj, ali pa za enkratni znesek 50,00 € pridobite posebej za vas pripravljen program vadbe.

Osebno trenerstvo predstavlja najhitrejšo in najučinkovitejšo pot do uspeha. Naši osebni trenerji znajo prisluhniti vašim željam in potrebam ter vam z bogatim znanjem pomagati uresničiti vaš cilj. Ob svetovanju vam še sestavijo programe vadbe in prehrane, kot so: oblikovanje telesa (hujšanje, bodyshaping, bodybuilding ipd.) ter kondicijske priprave športnikov in rekreativcev. Ob tem poskrbijo tudi za ustrezno motivacijo.

Več o osebnem trenerstvu >

V fitnesu Betnava ponujamo širok nabor kvalitetnih skupinskih vadb. V naši ponudbi imamo naslednje skupinske vadbe: Barada (borilne veščine Zemljič), Body & Mind, TNZ, Zumba in intervalni trening.

Urnik skupinskih vadb in prijava na vadbe>

Kako do nas?

Ulica Eve Lovše 15
2000 Maribor

Na voljo je brezplačno parkiranje.

Ponedeljek - petek 06:00 - 23:00
Sobota in nedelja 08:00 - 22:00
Prazniki 08:00 - 22:00

059 344 140

Galerija fitnes centra Unifit Betnava

  • unifitnes-center-betnava-8
  • unifitnes-center-betnava-1
  • unifitnes-center-betnava-2
  • unifitnes-center-betnava-3
  • unifitnes-center-betnava-4
  • unifitnes-center-betnava-5
  • unifitnes-center-betnava-6
  • unifitnes-center-betnava-7
unifitnes-center-betnava-8unifitnes-center-betnava-1unifitnes-center-betnava-2unifitnes-center-betnava-3unifitnes-center-betnava-4unifitnes-center-betnava-5unifitnes-center-betnava-6unifitnes-center-betnava-7