fbpx

Akcija za študente in dijake

AKCIJA ŠTUDENTJE IN DIJAKI

V mesecu oktobru vsako leto pripravljamo posebno akcijo za študente in dijake in sicer mesečno članarino v vrednosti 19,90€ (redna cena 29,90€) ob 12-mesečni vezavi.  Do akcijske cene letne vezave so upravičeni vsi, ki imajo v  tekočem letu študentki status.

 

Karta nudi neomejen dostop do fitnesa ter vključuje skupinske vadbe, na katere se je potrebno predhodno prijaviti. Za sklenitev akcijske cene letne vezave potrebujete oseben dokument, davčno številko, bančno kartico in potrdilo o vpisu ali veljavno študentsko/dijaško izkaznico. Plačuje se preko direktnih bremenitev, vsakega 18. v mesecu. Možno je tudi plačilo z gotovino na recepciji fitnesa do 10. v mesecu – v tem primeru ne bremenimo računa. Možna je zamrznitev karte (za namen letnega dopusta) za 1 mesec. Po enem letu se karta prekine (ni avtomatskega podaljševanja).

 

Za vstop v fitnes potrebujete tudi magnetno kartico, ki stane 5€ in je enkraten strošek. Karta je aktivna na fintesu, kjer se sklene vezava. V kolikor bi želeli obiskovati oba fitnes centra, je potrebno enkratno  doplačilo v vrednosti 20€ za celo leto.