Mesečna neomejena karta – vezava 24 mesecev

SAMO 19,90 EUR NA MESEC

Pri obeh vezavah se podpiše pogodba na podlagi katere plačujete 19,90 eur na mesec, torej 24 mesecev. Karta vključuje neomejen obisk fitnesa in skupinske vadbe. Plačilo se izvede avtomatsko preko vašega TRR vsakega 18. v mesecu ali plačujete z gotovino na naši recepciji do 10. v mesecu.

Pri vezavi za 24 mesecev lahko v primeru odsotnosti karto zamrznete za skupno 60 dni. Teh 60 dni lahko izkoristite naenkrat ali si dneve razdelite. Za zamrznitev obvestite osebje na naši recepciji. Obroki se v primeru zamrznitve redno plačujejo vsak mesec. Izkoriščeni dnevi se vam ob izteku pogodbe dodajo, kar v praksi pomeni, da karta velja največ 26 mesecev.

V primeru poškodbe ali bolezni se karta lahko zamrzne za obdobje, ki ga predvidevajo izvidi, ki nam jih je potrebno predložiti. Takšna zamrznitev ni časovno omejena.

Če ste mlajši od 18. let, potrebujemo podpis enega izmed staršev oz. skrbnikov. Za sklenitev vezave imejte zraven osebni dokument, bančno kartico in davčno številko.

 

 

Mesečna neomejena karta – vezava 12 mesecev

SAMO 29,90 EUR NA MESEC

Pri vezavi se podpiše pogodba na podlagi katere plačujete 29,90 eur vsak mesec, torej 12 mesecev. Karta vključuje neomejen obisk fitnesa in skupinske vadbe. Plačilo se izvede avtomatsko preko vašega TRR vsakega 18. v mesecu ali plačujete z gotovino na naši recepciji do 10. v mesecu.

Pri vezavi za 12 mesecev lahko v primeru odsotnosti karto zamrznete za skupno 30 dni. Teh 30 dni lahko izkoristite naenkrat ali si dneve razdelite. Za zamrznitev obvestite osebje na naši recepciji. Obroki se v primeru zamrznitve redno plačujejo vsak mesec. Izkoriščeni dnevi se vam ob izteku pogodbe dodajo, kar v praksi pomeni, da karta velja največ 13 mesecev.

V primeru poškodbe ali bolezni se karta lahko zamrzne za obdobje, ki ga predvidevajo izvidi, ki nam jih je potrebno predložiti. Takšna zamrznitev ni časovno omejena.

Če si mlajši od 18. let, potrebujemo podpis enega izmed staršev oz. skrbnikov. Za sklenitev vezave imejte zraven osebni dokument, bančno kartico in davčno številko.